Valentine's Day

Alla Hjärtans Dag inföll i år på en fredag, så det var mysigt att komma hem från jobbet och bara bli bortskämd av min man. Vi hade sagt att vi skulle avstå presenter i år, men självklart fick jag blommor och ett fint kort ändå 😊

Han vill inte vara som alla andra och köpa rosor till mig, så istället fick jag en vacker lilavit bukett med blandade blommor. Så fint. Det blev en sådan vacker och fräsch färgklick i vardagsrummet.

Jag tände lite ljus i mina hjärtformade ljusstakar.

Och vi öppnade den finaste flaskan rödvin vi hade hemma. Just den här flaskan var en inflyttningspresent till oss från en vän. Vårt hus heter ju Chateau, så väldigt passande! Vi har sparat på flaskan i snart tre år, så det var dags att njuta av den nu.

Min man lagade sedan en fantastisk middag till mig (jag hjälpte till lite, men det var så mysigt att hänga i köket, prata och laga mat tillsammans). Det blev en rib-eye stek med hemmagjorda sötpotatisstrips och bearnaisesås.

Och till efterrätt hade han överraskat mig med att köpa karamellcheesecake... Den var alldeles för söt för min smak, så min man åt glatt upp halva min efterrätt med 😂 men jag sparade glasskålarna. Så fina att servera små desserter i! Min man får högsta betyg för effort. Vi hade en sådan mysig kväll.

Gillar

Kommentarer