Valentine's Day 2021

Äntligen en dag som känns lite speciell, som man kan fira på något vis 😊

När jag var yngre brydde jag mig inte alls om Alla Hjärtans Dag, men sedan träffade jag min man som skickade rosor och choklad till mig ett år då jag hade världens influensa. Sedan dess har jag gillat att fira dagen, på något vis. De senaste åren har vi lagat middag hemma och druckit rödvin. Det här året hade jag velat äta ute på en restaurang, men som situationen ser ut just nu så är ju inte det möjligt. Istället köpte vi en tre-rätters Valentine's meal deal från mataffären. På så sätt får vi fortfarande prova på något nytt, och det ska bli spännande!

Igår samtalade jag med mamma och pappa på whatsapp och de hade köpt en hjärtformad smörgåstårta att dela på. Aww. Den såg så god ut (minus räkorna).

Imorse när vi vaknade, gav jag min man sin Valentine's present. I år köpte jag ett Haribo sweet tree till honom! Tyckte det var en fantastiskt passande present till honom som älskar Haribo. Har aldrig sett något liknande förut. Man kunde även välja vad det skulle stå på glaset, så jag skrev "Be my Valentine, Aaron?" Han svarade ja, naww 😂

Själv fick jag öppna ett paket från... Michael Kors!! Det trodde jag inte. 😯 kände genast igen den guldiga färgen på lådan!!

Det visade sig vara en klocka i roséguld och rosa läder. Så fin!!

Min man hade till och med graverat in mina initialer - LJA - Linda Johansson Ambler.

Dessutom fick jag även ett sött kort, samt en bukett rosor 🌹 Han gick verkligen all in i år. Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta?! 😍

Nu ser jag fram emot fortsättningen på dagen, och vår lite annorlunda middag. Vilken härlig söndag!

Gillar