Vakna ur dvalan

Det har varit ett par slöa veckor, och som jag känner just nu så skulle jag gärna kunna fortsätta ett par veckor till. Sova länge, gå långa promenader, se på filmer och TV-serier, äta choklad, beställa takeaway, gosa med marsvinen och bara mysa. Men nu är det ett nytt år, och det är dags att återgå till jobbet. Förresten så är det ju fortfarande lockdown, så livet kommer ju fortsätta lite så ändå, utanför arbetstid.

Jag och min man har städat undan julen, och det blev så fräscht och stilrent hemma. Det är mysigt att julpynta, men nog exakt lika mysigt att städa undan allting. En nystart i hemmet. Tomtarna som prydde lampan i hallen har bytts ut till Happy 2021. Jag hoppas verkligen det - att det blir ett lyckligt år.

Vi sparade dock den vita ljusslingan ovanför soffan. Vi hade kvar den förra året till typ slutet av februari, för vi tyckte det var ett vackert "vinterljus." När det fortfarande är så mörkt ute på eftermiddagarna och kvällarna, så är det fint att ha den här simpla, vita slingan tänd. Den höjer mysighetsfaktorn i vintermörkret.

Nu ska jag fortsätta städa min garderob och sedan ska vi fortsätta titta på The World's Toughest Race på Amazon Prime.

Gillar