V-day presenter till mannen

I år infaller Alla Hjärtans Dag på en torsdag, och varken jag eller min man känner oss speciellt taggade i år. Vi tänkte laga en trerätters middag hemma, men vi skippar presenter. Har vi sagt i alla fall, men man vet aldrig med min man... Jag tänker i alla fall inte köpa något till honom i år. Har redan splashat ut på en weekend till Wien, det räcker för den här månaden 😉

Nästa år infaller Alla Hjärtans Dag på en fredag, vilket känns mycket mer motiverande. Då tycker jag vi kan gå ut och äta någonstans. I år är jag så nöjd med att vara hemma.

Om jag skulle köpa en Alla Hjärtans Dags-present, så har jag i alla fall några idéer (Idéer som jag tänkte spara på till nästa år):


* Parfymer

Man kan aldrig ha för många parfymer. Dock vet jag att min man tycker det är ganska tråkigt att köpa parfymer till sig själv, och när han väl står där och väljer så blir det alltid det billigare alternativet. Fastän jag vet att han egentligen vill ha Armani… Hade därför köpt Armani Diamonds till honom i present.

* Bälte

Ett snyggt bälte är alltid uppskattat, och som present hade jag valt ett designerbälte, till exempel detta från Christian Dior.

* Roligt spel

Bara vi som fortfarande älskar board games? Det senaste vi spelade var ett spel som heter Articulate, och det var sååå roligt. Det hade jag köpt i present till min man, eller ett minibiljardbord, mini arcade games, eller varför inte bara en annorlunda version av monopol? Spel = kvalitetstid, och det är alltid en bra present!

* Vin/champagne/öl

Alkohol är aldrig en dålig present. När min man fyllde år för några år sedan, beställde jag ett ölprovningsset från ett litet, engelskt bryggeri som han älskade. Han skulle också bli glad för en flaska rödvin, eller varför inte en flaska champagne från 2012 (året vi träffades)? Det är ju ganska romantiskt!

* Hotellvistelse

En övernattning någonstans är också alltid en bra present. Det kan vara ett hotell i London, Brighton, Southampton… Vart som helst. Vi har inte bara spontant tagit in på ett hotell och beställt roomservice någon gång här i England, men det låter som en mysig presentidé som min man verkligen skulle uppskatta.

Gillar

Kommentarer