Uppnådda mål

Förra året gjorde jag en lista på 100 mål som jag vill uppnå. Tänkte ta upp några av dessa som jag redan uppnått/jobbar på att uppnå, för att peppa mig själv lite. Inte för att jag behöver pepp på lördagar (ääälskar livet på helgerna!), men det är ju minst lika viktigt att påminna sig själv om vilket bra år man haft, som det är att fortsätta jobba framåt, såklart.

3. Se fram emot någonting varje dag – Fastän jag kan ha dåliga dagar, är jag riktigt duktig på att se någonting positivt med allt. Även om det bara handlar om ett avsnitt av min favoritserie på kvällen, eller en god middag, så finns det ju alltid guldklimpar i vardagen, och jag är noga med att hitta alla dessa.

6. Få mamma att flyga/ hälsa på mig i England – Jag lyckades få hit hela familjen när mamma fyllde 50 i december, vilket var heeelt underbart. Inte för att hon tyckte flygresan var rolig, men det känns som om det nu är en liten större chans att hon kommer tillbaka hit igen.

21. Gifta mig – Jag gifte mig i augusti, och det var verkligen den mest underbara dagen i mitt liv. Vi kunde inte haft ett bättre och roligare bröllop. Är så nöjd med precis allt, och så lycklig av att vara gift med min bästa vän.

27. Köpa lägenhet – Vi köpte lägenhet förra sommaren/hösten, fick tillgång till den i december och flyttade in på riktigt den 1:a januari i år. Fastän själva köpet var en lång och utdragen process som verkligen tog på krafterna, är vi riktigt nöjda just nu. Har fortfarande lite saker att göra innan den är helt perfekt (kök, trapp etc), men vi älskar vårt nya hem redan mer än jag kunnat ana. Vilken bra investering i våra liv.

45. Spara mer pengar – Jag fortsätter att vara ekonomiskt smart och spara så mycket pengar jag bara kan. Är stolt över att jag kunnat spara mycket trots bröllop och lägenhetsköp förra året, och det har bara gjort mig mer taggad att fortsätta på samma spår.

86. Dricka dyrt champagne – Vi firade en vecka som gifta i Palma med att dricka en flaska av det dyraste champagnet hotellet hade. Det kändes verkligen lyxigt att sitta där på Gran Melia Victoria’s takterass, smutta på ett glas och titta ut över hamnen… åh, vad jag längtar efter nästa solsemester.

89. Köpa en Chanel väska/skor/örhängen – Fastän jag inte köpt en Chanelväska än, har jag i alla fall köpt min första äkta designerväska. Nämligen en liten svart Michael Kors-väska som jag hittade i Göteborg. En Chanelväska jobbar jag fortfarande på, men just nu är jag bara så glad över min Michael Kors. Längtar till det blir lite varmare ute så jag kan använda den tillsammans med min skinnjacka, eller ingen jacka alls!

Gillar

Kommentarer