Uppgradering av trappen

Får man säga äntligen fredag när man endast jobbat en dag den här veckan? Nej, mitt framtida jag skulle vara besviken på mig själv, för jag vet redan nu hur tuff kommande veckor kommer bli. Men jag är i alla fall glad att året började med en liten smygstart. Jag behöver den här helgen nu till att vila ut och organisera kaoset i mitt hem. Familjen har varit på besök, jag har knappt hunnit packat upp mina resväskor, och alla julklappar ska hitta sin plats i huset.

En sak har förändrats hemma hos oss sedan sist, och det är vår trapp. Från att ha varit kal och vit, har den nu blivit varmare och mysigare. När jag var hemma hos mamma och pappa i Sverige och firade jul, fick jag nämligen öppna det största paketet någonsin. Jag förstod inte alls vad som kunde gömma sig där i, för om utsidan inte ljög fanns det ingen chans att jag skulle få med mig innehållet tillbaka hem till England, i endast en resväska.

Det som gömde sig i paketet var trappskydd! Jag har letat febrilt efter dessa i England, och äntligen var min letan över. Problemet var dock att dessa var längre än min resväska, och därför inte fick plats. Men istället för att se problem, gillar jag att finna lösningar och kom på att jag hade en ännu större väska på vinden. Så istället för att återvända till England med ett incheckat baggage, kom jag tillbaka med två och 36kg packning... Skönt att ha pappa med sig då som fick bära den tyngsta väskan på tunnelbanan!

Så fort vi vaknade på morgonen den 31:a december, installerade pappa dessa trappskydd, och det blev så fint. Jag är oerhört nöjd med resultatet. Har tidigare sagt att jag gillar att hålla trappen vit och "ren", men nu kan jag inte föreställa mig en trapp utan dessa mörkgrå skydd. De är inte bara fina och passar bra in i vårt hem med resterande inredning, utan också väldigt mjuka att gå på. Lätta att dammsuga.

Det är precis sådana här små uppdateringar som gör ett hus till ett hem. Alltså, nu har trappen blivit en plats jag verkligen vill hänga på haha. Jag kan lätt bara sitta där i en timme och spela Homescapes.

Nästa steg är att ta bort glittret på trappräcket. Julen är slut och jag är trött på alla juldekorationer. Nu vill jag ha ett stilrent januari.

Skillnaden på hur trappen ser ut nu, gentemot när vi flyttade in (den var sliten, polerad och träfärgad) är enorm. Är det ens samma trapp?!! Jag är så , så nöjd med det här. Tack bästa pappa<3333

Gillar