Unseen wedding photos

För ett par dagar sedan tittade jag igenom USB-stickan (heter det så? RIP min svenska..) där vi förvarar alla våra bröllopsbilder. Vi har självklart en massa fysiska bilder med, men på den här stickan finns rubbet. Bilder som alla gäster tagit och skickat till oss. Bilder vi själva taget, herrgården tagit. Ja, allt.

Vilken vacker sensommardag det var! Den har bilden är tagen på morgonen, bara några minuter efter att jag och min brudtärna anlänt till herrgården. Fatta hur lugn jag blev när jag vaknade till det här vädret, och inte behövde komma på en plan B för vigselceremonin - vi kunde gifta oss utomhus, under bar himmel, och ingen frös eller blev blöt.

Min stiliga man ❤️ Bilden är tagen innan ceremonin. Han stod utanför entren och välkomnade alla gäster till herrgården. Något jag också skulle velat göra egentligen, men som brud ska man väl gömma sig på sitt rum istället...

Det tog eeeeevigheter att göra mig i ordning, men på bilden ovan var jag nästan klar. Tur att jag hade brudtärnorna och min mamma som sprang ut och in och gjorde mig sällskap lite. Mitt fönster vette mot parken där vigselceremonin skulle hållas, så jag kunde också smygtitta på gästerna när de anlände.

Finaste buketten till oss från Wirsbo Herrgård ❤️

Igen; vädret, vädret, vädret... Så perfekt!! Det där med att det ska ge tur att gifta sig när det regnar tror jag inte alls på. Det är bara något folk intalar sig själva för att de ska bli mindre besvikna om vädret är hemskt.

Två av mina favoritpojkar här i livet - min man och min bror ❤️

En bild från när gästerna började inta sina platser inför vigseln. På första parkett sitter här mamma, farmor, faster och hennes man.

Och här är ögonblicket alla väntat på - jag och pappa dyker upp vid stora trappen! Naturligtvis fick gästerna inte vänta länge eftersom jag alltid är i tid, även på min bröllopsdag. Exakt 14:30 gick vi ut från herrgården. Det var också då ceremonin var schemalagd till att starta.

Bild från en annan vinkel och den vyn jag hade. Det var så fint att se alla gästerna sitta där nere i parken och vänta på oss.

Bild på oss under själva ceremonin. Vi ser måttligt roade ut. 😉 Del två med fler bilder kommer snart!

Gillar