Unpopular Opinions

Jag är en relativt öppensinnad person, men visst har jag ibland starka åsiker om saker och ting, precis som alla andra. Här nedan kommer några av mina kanske lite mer ovanliga eller opopulära åsikter:

Jag hatar nagellack. Tycker inte alls det är fint. På någon. En manikyr är nog en av de sista sakerna jag skulle göra här i livet.

Oeffektiva, oorganiserade människor är det värsta jag vet. Jag tycker det är sjukt respektlöst att alltid vara sen. Sjukt respektlöst att låta dina ungar få springa runt på tå​get medan du själv sitter och tittar ner i mobilen. Rent utsagt konstigt att folk inte planerar mera, och tar ansvar för sig själva och sin omgivning.

Jag har svårt för att åka hem till folk som har det väldigt stökigt och smutsigt hemma. Tänk typ Ross Geller när han dejtar den där kvinnan som har världens stökigaste lägenhet… Åh, ett rent hus/lägenhet där ögonen får vila på en snygg, stilren inredning är det trevligaste som finns. Den här punkten hänger även ihop med föregående punkt; att jag tycker att man ska ta ansvar för sin omgivning.

Jag är för dödsstraff. Istället för livstidsfängelse, anser jag att dödsstraff kan vara ett mer rättfärdigat, ekonomiskt, och miljövänligt alternativ i vissa scenarion.

Jag tycker inte att barn är varje människas rättighet. Jag anser att alla föräldrar borde ha en bra ekonomi och vara städade individer som verkligen vill sitt barn det bästa, och kan ge dem den bästa starten i livet. Ett tryggt hem, ett kärleksfullt hem och ett liv fullt av kunskap och lek. Är det två mammor, två pappor eller en ensamstående spelar ingen roll, men ekonomim, kärleken och stabiliteten borde finnas där.

Den största miljöboven, som det aldrig pratas om, är vi människor. Att skaffa barn är mer miljöfarligt än att flyga, men ingen klagar på Anna som inte arbetar och har 5 barn. Folk klagar på Stina som tjänar ett miljonsiffrigt belopp, betalar en skyhög skatt, och flyger privatflyg.

Love Island, Temptation Island, Ex On The Beach, Paradise Hotel etc. är de värsta tv-programmen jag vet. Eftersom jag har över 90 i IQ, kan jag bara inte titta på ett sådant meningslöst dravel…

Jag umgås hellre med män än kvinnor. Jag tror jag är mer “manlig” i många av mina åsikter, och jag har svårt att hitta kvinnliga vänner som jag verkligen klickar med. Jag är inte den som kan prata mode i flera timmar, och jag tittar ju inte på Love Island, så där försvinner 70% av den kvinnliga befolkningen direkt ;)

Jag gillar inte rökare. Det är inte bara sjukt ohälsosamt och luktar illa, utan jag ser det även som ett tecken på att den här personen är svag. Det finns många av oss som har det där “beroende-personlighetsdraget”, där man faller för något och blir helt obsessed. Men man måste kunna dra en gräns, och jag tror mitt största problem med rökare är att många varken försöker eller vill söka hjälp för att sluta. De bara “är “rökare och de bara “ska” få röka på arbetstid. Det är deras rättighet.

Gillar

Kommentarer