Unnarhelg

Det är fredag och jag ser fram emot en riktig unnarhelg. Jag och en vän ska ta den där proseccodejten som vi sköt upp för några veckor sedan, och jag ska hämta ett par Nike-skor som jag väntat på i flera månader (nu har de äntligen fått in min storlek och jag paxade ett par direkt!). Tänkte också leta efter ett par designersolglasögon. Eftersom mina gick sönder, snodde jag min brors Armaniglasögon som inte ens passar mig. Så han ska få tillbaka dem tänkte jag haha snäll syster ;)

Det blir nog också en sväng till lite klädbutiker (typ Michael Kors, DKNY och Ralph Lauren). Jag vill unna mig ett klädesplagg, samt inhandla födelsedagspresenter till min man och min bror. De fyller 25 och 23 år om en, respektive två månader, men jag gillar ju som vanligt att vara ute i tid.

Nej, nu är jag mer än redo nu att sova ut imorgon och sedan unna mig designerkläder och dyr Prosecco i trevligt sällskap. Så trött på den eviga vintern, mörkret och att alltid vara (och se!) oerhört trött ut på morgonen. April är en hemsk månad, men nu ska jag göra den lite bättre.

Gillar