Two hearts

Nu har jag fått upp min fina tavla på väggen i hallen. Jag och mamma hittade den här tavlan i en pop up butik i Västerås som hette Ditzinger, och blev båda förälskade i den samtidigt. Eftersom de hade två stycken köpte vi varsin. Min pryder nu väggen i hallen, och mammas pryder väggen i hennes hall.

Något jag kan sakna med att inte bo nära min mamma, är att vi inte kan köpa inredning tillsammans. Vi båda älskar ju att gå runt och shoppa inredning. Lite svårt för mig att få med mig möbler och tavlor i väskor på planet liksom, men den här tavlan var inte så stor. Känns speciellt att vi har en likadan.

Vi har snart bott i den här lägenheten i 3 år, och det svåraste för mig har varit att hitta tavlor till hallen. Därför är väggen fortfarande ganska tom. Jag vill inte köpa vad som helst heller, enbart för att fylla väggarna, utan jag väntar hellre tills jag hittar betydelsefulla detaljer som jag verkligen älskar. Som denna handgjorda tavla. Den passade så fint mot vår vita vägg och påminner mig om hur mycket jag älskar kvalitetstid (och att shoppa) med min älskade mamma.

Gillar