Två födelsedagar

Vi landade i Sverige vid klockan tre. Sedan tillbringades resten av dagen med att fira min födelsedag hemma hos mamma och pappa.
I julklapp fick jag en flaska Astoria av min bror, vilket var en supergod prosecco. Nu finns det samma märke i rosé också, så jag fick en sådan flaska av min pappa. Så gott i värmen! Fick även en flaska rosé av min morbror och hans partner.
Min bror kom över på kvällen så vi alla kunde umgås samtidigt. Vi åt pizza, spelade kubb och jag fick öppna lite fler presenter. Fick bland annat Calvin Klein strumpor och en mysig Fila tröja av min bror, och ett handgjort vinglas med en flamingo på av mamma. Så fint. Sedan fick jag lite pengar av mormor osv.
Igår började vi dagen med att sola vid poolen, och sedan blev det mer födelsedagsfirande hos min morbrors partner som fyllde hela 50 år. Nästan hela slökten var där.
Vi åt smörgåstårta, spelade kubb igen (både vanlig och stafettkubb, som var superroligt), och lekte med barnen och en hundvalp. Jag säger ju att det inte finns några barn i min släkt, men jag har en låtsaskusin med två barn och pojkarna ör så härliga. Träffar dem tyvärr inte ofta dock. Nu har de i alla fall även en hundvalp, och jag blev helt sjuk. Vill både ha barn och hundvalp nuuu haha. I alla fall, vilka trevliga dagar i Sverige hittills.

Gillar