Två dagar på puben

Igår var det dags för julfest med jobbet. Vet aldrig riktigt vad jag ska förvänta mig. Antingen blir det en kort lunch och de flesta går hem tidigt, eller så blir det riktigt med röj, som igår! Årets julfest överträffade verkligen mina förväntningar.
Det började med chefernas tal och rosa prosecco redan kl 11:30 på kontoret. Sedan var det dags för Secret Santa julklappsutdelning. Min assistent hade dragit mitt namn och köpt en Ted Baker sminkväska till mig (inte exakt lika som min man köpte vilket var tur haha)! Bra val. Sedan åkte vi till Dukes Head där vi åt en tre rätters jullunch.
Efter lunchen hängde vi i pubdelen, och på kvällen ringde vi som var kvar in våra respektive. Kvällen slutade sent med bara jag och två kollegor kvar haha. Blev lite mycket vin och prosecco, men det var trevligt.
Idag har jag umgåtts med pappa! Jag och min man åkte in till Fulham Broadway, och medan vi väntade på pappa åt vi en full english breakfast på Oysterrooms. Jag har sällan sett fram emot en frukost lika mycket som idag haha. Fastän jag kom hem halv 10 igår kväll, så hade vi ju druckit sedan halv 12 på dagen... Känner mig fortfarande ganska sliten.
Gick självklart till shoppen med pappa så han fick shoppa lite. Sedan var vi till en pub och åt en sen lunch/tidig middag på Brazil. Det blev Hawaii pizzor, vilket var riktigt gott. Tiden gick dock alldeles för snabbt, så när vi ätit klart var det dags för oss att säga hejdå. Pappa gick in på arenan och jag och min man åkte hem för att se matchen på TV.
Fick självklart presenter av pappa också. Den här gången en söt tomte och en marabou chokladkalender! Haha jag blir aldrig så gammal att pappa slutar köpa adventskalender till mig 😊 det var roligt att se pappa som vanligt, och nu ser jag fram emot en lugn kväll hemma.

Gillar

Kommentarer