TVÅ DAGAR I EN: DEL 2

Den andra halvan av söndagen tillbringades i Putney. För efter att vi varit i Marylebone gick vi ned till Bond Street och tog tunnelbanan till Putney Bridge och Themsen. Tydligen var det något årligt rodd-race där mellan Oxford och Cambridge som några ville se. Jag hade ingen aning om att det var så stort och att det dessutom var precis då, igår. Jag har faktiskt aldrig varit i Putney förrut, och jag tycker alltid det är spännande att upptäcka nya sidor av London! Folk har sagt att från Wimbledon och upp till Fulham ser det mesta likadant ut, och jag kan hålla med efter att varit i Putney igår, och tagit bussen därifrån tillbaka till Wimbledon på kvällen. Rika kvarter med fina hus och välklädda människor... Jag gillar det!

Vi gick längs Themsen i solen och genom hela Bishops Park där det var jättemycket folk. Vi letade efter öltält/vin/champagne-försäljning men hittade ingenting! Verkligen alla gick runt med proseccoflaskor och ölburkar, men det fanns ingenstans att köpa det. De flesta hade troligtvis tagit med sig dricka hemifrån. Och var välklädda alla var dessutom. Överallt såg jag människor och tänkte; “åh, vill ha hennes jacka. Åh vilka fina skor. Åh hur har hon lockat håret så fint. Åh en bebis i kavaj, hur snyggt!” Hela parken var full av inspiration deluxe. Dessutom träffade jag på några gamla vänner från universitetet! Hade ingen aning om att dem skulle vara där (visste ju som sagt inte ens om det här rodd-racet haha).

Igen så blev det mycket olika viljor när vi kom till andra änden av parken och Craven Cottage, utan att ha hittat någonstans att köpa dricka. Därför splittrades gruppen där; vi var några som gick till Putney Bridge för att se starten på rodd-racet från bron, medan andra stannade kvar där i parken. Säkerheten var verkligen enorm, speciellt efter terrorattacken för ett par veckor sedan. Poliser överallt som man fick visa väskan för var tredje sekund (tror jag ska köpa en genomskinlig väska som jag kan ha i centrala London haha), men det känns väldigt tryckt och säkert. När vi sett starten gick vi till en pub på andra sidan bron, i East Putney. Där drack jag ett glas Prosecco.

Det blev en ganska sen kväll för mig (som jobbar idag!), men det var det värt. Det kändes som vi hann med mycket under gårdagen, och vi var på väldigt många ställen. Vädret var ju också perfekt. Det var definitivt en trevlig dag med pappa och de andra; jag älskar ju när pappa kommer hit och hälsar på. Den här gången bodde han som sagt med de andra i Earl’s Court istället för hos oss i var lägenhet. Men det var perfekt att bara ses en dag. Har så mycket inplanerat de närmsta veckorna så försöker bara ta en dag i taget just nu.

Gillar