Två dagar i en: del 1

Konsten att hinna med två dagar i en. Så kändes det i alla fall när jag träffade pappa igår. Han kom hit i fredagskväll men eftersom han tittade på fotboll i lördags och min fästmans bror fyllde år, tyckte vi det var bäst att ses på söndagen istället. Det var många viljor om vad vi skulle hitta på under dagen, eftersom det var ett ganska stort gäng som åkte från Sverige den här gången, och jag tror det var just därför det kändes som två dagar i en. Den första halvan tillbringades i Fulham Broadway och Marylebone.

Lördagkvällen bestod av 7-rätters på en kinarestaurang för att fira min fästmans ena bror som fyllde 22. Det var alldeles för mycket mat, så jag var faktiskt mätt när jag vaknade igår! Det händer inte ofta! Gick upp ganska tidigt för att vara en söndag, och åkte direkt in till Fulham Broadway för att träffa pappa och de andra. Tog bilden ovan när jag satt på tunnelbanan i Wimbledon och väntade på att den skulle gå.

Jag träffade pappa och de andra svenskarna vid Fulham Broadway, men vi stannade inte länge där. Vi gick till Megastore så pappa fick shoppa lite, men sedan tog vi tunnelbanan till Edgware Road för att gå på den svenska puben och se svensk fotboll. Inte direkt det jag helst ville göra, men jag hakade bara på de andra. Det fanns dock inte plats inne på puben, men eftersom det var en solig och fin dag satt vi ute ett tag. Jag drack ett glas vin och vi hade det riktigt trevligt.

Sedan var vi alla hungriga, så vi gick nedför gatan till Zizzi's. Jag hittar väldigt bra i Marylebone; jag har varit där alldeles för mycket på sista tiden. Börjar tycka Baker Street är tråkig, och Oxford Street ska vi inte ens tala om… Men mysigt att vara där med pappa och alla och prata svenska ett tag. Jag åt Pollo Prosciutto inne på Zizzi’s, vilket var en stor kycklingfilé med skinka, stekt potatis med persiljesmör och green beans. Supergottt, precis vad jag var sugen på. Drack en Coca Cola till eftersom jag var trött på vitt vin redan efter ett glas på puben (drack två stora glas i lördagskväll också). Redan då kändes det som vi hade gått och sett jättemycket (först runt i Fulham Broadway och sedan i Marylebone), men det var bara början på dagen!

Gillar