Treehaus & Nizza

Vi reser självklart till andra länder för att ÄTA. Oftast när vi reser bort väljer vi hotell med frukost, men den här gången gjorde vi saker lite annorlunda. När man är i en stad som New York, som är känt för att ha massor med härliga frukost och lunchställen, ska man absolut inte äta samma frukost varje dag. Det gjorde vi inte heller. Den bästa frukosten under resan intog vi på ett café som hette Treehaus, och som låg längs 10 Avenue i Hell’s Kitchen.

Jag ville ha en riktig amerikansk frukost nu när vi äntligen var i USA, och det fick jag verkligen här. Man fick fylla tallriken med precis allt man ville ha från deras stora frukostbar. Turkey bacon, våfflor, pannkakor, egg whites, scrambled eggs, frukt, sallad, home potatoes, tator tots… Vilken härlig blandning det blev. Favoriten var tator tots, eller hash browns som vi säger i London, och rösti som vi säger i Sverige. Älskar det.

Hell’s Kitchen hade grymma restauranger, och jag önskar vi hade haft tid att prova många, många fler. När vi fick ont om tid letade vi upp restaurangen med bäst betyg på tripadvisor och gick dit. Det blev en amerikansk-italiensk restaurang som hette Nizza, och som vi båda var taggade på. Tyvärr blev vi lite besvikna.

Det var en mysig restaurang och förrätterna var goda. Vi delade på deras calamari och sallad. Jag drack prosecco och min man drack öl. Till huvudrätt bestä​llde jag sedan in deras färskpasta med svamp, speant och ricotta (är ju galen i färskpasta), och min man beställde in spaghetti och köttbullar. Min pasta var tyvärr riktigt hård, och min mans köttbullar var SOCKRADE. Kände verkligen ingen annan smak där förutom socker, vilket var helkonstigt. Köttbullar ska ju vara salta. Nja, vi blev inte helt nöjda. Tripadvisor är inget att lita på… Jag menar, Frank’s Café i Peckham har riktigt bra betyg där, och stället är hemskt, så nej people, lita verkligen inte för mycket på tripadvisor och åk for guds skull inte till Peckham om ni vill se London från stadens bästa sida 😂

Gillar