Travel Cage

Igår kväll åkte jag och köpte en travel cage till marsvinen, så vi kan lättare transportera dem till min vän på fredag. Hon ska ta hand om dem medan vi är i Sardinien. Pets At Home är nog min favoritbutik. Lite som Djurmagasinet i Sverige.

Jag blev såklart fast där ett tag och tittade på marsvinsbebisarna när de åt och lekte med varandra i de stora burarna. Så söta. Jag skulle vilja ha fyra stycken till. Minst. Känns nästan värt det att säga upp sig från jobbet och bli marsvinsuppfödare istället. Gästrummet kan jag förvandla till en enda stor marsvinshage.

Jag kanske underskattade hur stora pojkarna blivit. Det blev lite trångt haha, fastän jag köpte den största reseburen de hade för marsvin. Nu när jag sett hur små marsvinen var i butiken fick jag verkligen persepektiv på hur mycket våra har växt. De är nästan fullvuxna och så härliga. Ett par sekunder efter att jag tagit den här bilden hoppade de båda ur och sprang runt på golvet istället. Värt att nämna är att buren såklart kommer med ett lock och ett handtag när man väl reser.

Gillar