Torsdag 4 oktober

Okej, nu har det gått några dagar på veckan igen. Jag hinner knappt med livet; veckorna går så fort. Över helgen umgicks jag ju som sagt med min pappa, och när jag inte gjorde det umgicks jag med marsvinen. Det var så mysigt att få tillbaka dem för ett tag, om ändå bara över en kort helg. Jag ser de igen om ca 2 veckor, och då kommer de bo hos oss under min mans höstlovsvecka.

Jag skulle inte säga att min man har det bästa jobbet i världen (jag skulle nog bryta ihop och gå in i väggen av att jobba med små, ouppfostrade barn hela dagarna), men hans semesterdagar är jag riktigt avundsjuk på. På sommaren får han betalt för 6 veckors ledighet, och sedan har han ju höstlov, jullov, påsklov etc, som också är fullbetalda. Eh, jag får i alla fall ta hand om marsvinen på alla dessa lov, så jag är nöjd ändå 😉

I veckan har jag: Jobbat 8-5 på kontoret, och sedan tagit hand om min sjuka man på kvällarna (han har fått influensa, också tack vare dessa “underbara” små barn…) Jag har dukat upp med fruktskålar, vitamintabletter och citronvatten, och sedan har vi bara myst framför tvn, invirade i varsin gosig filt. Jag är livrädd att jag ska bli smittad, så försöker verkligen äta så mycket vitaminer jag bara kan just nu.

I helgen kommer jag: Verkligen bara ta det lugnt, och göra det jag känner för. Just nu är jag riktigt sugen på kinamat, och strosa runt i lite butiker. Kanske hittar jag några julklappar? Jag är verkligen så taggad på att börja julklappsshoppa! Men mest av allt vill jag bara umgås med min man den här helgen (om han mår bättre), för nästa helg är jag i Sverige, och veckan efter det är han i Madrid.

Gillar