Tonfisk

Vad jag föredrar matmässigt går i perioder. Jag kan ha oliver på hjärnan i en månad (och vilja äta det konstant - frukost, lunch, middag, snacks tack!) för att sedan plötsligt byta ut beroendet/obsessandet med något annat. Just nu är det tonfisk. Det vore fel att säga att jag vill äta det till frukost och som mellanmål, men jag tycker det passar som huvudingrediens i mycket just nu, och speciellt till en snabbare lunch, som idag.

Jag värmde uncle ben's microris i två minuter, innan jag tillsatte en burk tonfisk. Skar upp lite gurka (till marsvinens skrik i bakgrunden), och pressade sedan en halv lime över allting. Den andra halvan av limen pressade jag sedan ut i mitt vattenglas. Har känt mig förkyld ett tag, så försöker få i mig lite extra vitaminer.

Succé, succé, succé. Jag gillar sådana här lättsamma luncher ibland, och tonfisk är det jag tänker på främst just nu när det kommer till att laga en rätt som är god, relativt nyttig och snabb på samma gång. Får se hur länge min kärlek för tonfisken håller i sig den här gången. Innan jag fastnar för något nytt.

Gillar