Tog med familjen hem till England

Jag som alltid reser själv (med undantag av sällskap av min man några gånger per år), tyckte det var väldigt spännande och speciellt att få resa med hela familjen till England. Senast jag flög tillsammans med min mamma och bror var jag 10 år liksom. Vår resa började på Hässlös flygplats den 30:e december. När jag flyger från Västerås brukar jag ta mig dit 40min innan avgångstid (smidigaste flygplatsen någonsin eftersom den är så liten, och så bor ju min familj väldigt nära), men när mamma och pappa var med ville de bestämt vara på flygplatsen 2h innan. Vi kom dit precis när de öppnade haha.

Pappa var glad. Han blev först med att checka in väskan, först genom säkerhetskontrollen, och först med att beställa en öl. Han var även först med att gå på toa på planet och först ut ur planet efter vi landat... Alltså han mådde så bra den dagen 😂 Jag gillar att organisera och planera, och jag älskar när alla burkar i kylskåpet står vridna med etiketten utåt. Men pappas kontrollbehov/organiseringsförmåga är på en helt annan nivå 😂

Det var så mysigt att flyga med hela familjen. Resan gick så fort!

Väl hemma (efter kramkalas med marsvinen, och efter att vi lämnat av de tunga väskorna) gick vi till The Sun där vi bokat bord för middag. Min man och min bror åt vegetarisk thai green curry, vilket såg (och smakade) riktigt gott ut. Jag och mamma åt hamburgare, och pappa åt fläskfile (pork tenderloin med äppelmos).

Gillar dekorationerna inne på The Sun. Alltid riktigt mysigt, speciellt så här vid julen. Att få tillbringa kvällen där med min familj var underbart.

Jag saknar dem redan. Det blev rejält tomt efter de åkt hem. Fastän jag verkligen behöver en välförtjänt paus nu från att vara reseledare, tolk och guide, så har vi verkligen haft några fantastiska dagar tillsammans.

Gillar

Kommentarer