Tisdag 25 maj

Välkommen tisdag! Jag börjar bli van med att arbeta på kontoret igen ett par dagar i veckan. Det är ganska trevligt att vara omkring lite människor igen på dagarna, och se något annat.

Älskar att sätta på sig en kostym på morgonen och känna sig "viktig"; att man liksom behöver vara n��gonstans. Och jag skulle kunna leva i min svarta blazer från Mango.

Fast jag är förkyld och knappt har någon röst kvar, så har jag haft en underbar helg och en produktiv start på veckan. Lördagskvällen gjorde nog lördagen till en utav de bästa dagarna det här året. Vi firade en vän som fyllde år genom att sitta ute i hans trädgård, under ett partytält, och dricka prosecco, äta pizza från hans pizzaugn/stenugn, samt leka lite lekar på gräsmattan mellan störtskurarna. När det sedan blev kallt och filtarna inte värmde oss längre, var vi ändå bara 6 personer kvar, så vi kunde gå in och sätta oss runt köksbordet istället. LYXEN, alltså!

Denna lilla grupp människor var STÖRTSKÖN. Jag fick träffa två, nya intressanta människor som jag hade så mycket att diskutera med. En arbetar som ambulanspersonal och berättade om hur han jobbade på Chelsea vs Leicestermatchen förra veckan och fick kasta bollen till Giroud. En annan var bollkalle under Wimbledon i flera år, och hon hade också så många historier att berätta. Jag vet att jag varit instängd i mitt hus i många, många månader, men det var inte bara därför jag trivdes så bra den här kvällen. Sällskapet var top notch 👌

Nu ska jag fortsätta jobba undan dagen. Allt går verkligen så lätt idag, igår, i helgen... Jag tror jag har ägglossning.

Gillar

Kommentarer