Tisdag 17 juli

När man upplever den kallaste vintern och den varmaste sommaren under ett och samma år.

Veckan tickar på med jobb som vanligt. Jag har lite panikkänsla i kroppen eftersom jag har mycket att göra och samtidigt kommer vara borta ganska mycket nu de kommande veckorna. Men det löser sig.

Hemma har jag börjat packa inför Sverige nästa vecka. Ska ta med mig en stooor incheckad väska den här gången. Dels eftersom de där hemma har en lång lista på saker de vill att jag ska köpa med mig, och dels för att jag planerar att sno med mig lite inredningssaker från mormor. Bland annat en spegel som jag paxade för flera år sedan. Can’t wait.

Kan inte heller vänta tills helgen, då grillning och inflyttningsfest står på schemat hos några vänner. Ska bli så spännande att se deras nya lägenhet i vackra Kingston. Min man går också på 6 veckors semester nu på fredag, och fastän jag själv bara har 11 dagars semester under den tiden, vet jag att vi kommer hitta på så mycket roligt tillsammans.

Vad mer har hänt? Jo, inatt vaknade jag av att jag låg på sidan och inte kunde sträcka ut mitt vänstra ben. Knät hade låst sig, och det gjorde så förbannat ont att försöka få ut benet. Det händer mig tyvärr ganska ofta när jag somnat på sidan med böjda ben, och sedan inte rört mig under många timmar. Det känns som om man är med i en skräckfilm när man vaknar mitt i natten, i mörkret, av en sådan smärta, och det tar flera minuter innan man helt lyckats sträcka ut benet…

Nu: lunch.

Gillar