Tinder & Champagnecocktails

I lördags gick vi ut till Be At One i Shoreditch för att fira en vän som fyllde år. Vi firade hennes födelsedag på Be At One även förra året, men jag hade glömt bort att de endast spelade musik från 2007-2013 där, och hur roligt det är. Kommer inte ihåg om vi dansade och grät till Soulja Boys Kiss Me Thru The Phone förra året med, men det gjorde vi i alla fall den här gången.
Jag har inga bilder från kvällen eftersom min mobil låg i min jacka, så jag får använda förra årets bilder istället. Bjussar även på bilden ovan från universitetstiden då vi festade tillsammans flera gånger i veckan. Vilka tider.

Det var i alla fall en riktigt trevlig kväll. En av höjdpunkerna var att jag fick använda... Tinder! Jag ser inte mycket positivt med att vara singel (älskar ju min man och livet som gift är underbart), men något jag aldrig fått uppleva är Tinder. Hade jag varit singel idag hade jag verkligen velat testa. Och nu har jag fått gjort det (typ). Min vän gav mig hennes telefon och jag fick swipa. Av ca 20 killar swipade jag endast vänster på en. Han visade sig även ha swipat vänster på henne, så det blev en match och nu ska de ses nästa vecka 😂 Om de gifter sig måste jag få hålla tal. Får de barn måste jag bli gudmor. Ja, väldigt långsökt men ni fattar.

Efter att ha letat reda på bilderna från förra året på Be At One, har jag insett att min smak ändrats ganska mycket bara på senaste året. Förra året drack jag en salig blandning av sliskiga cocktails, medan jag i lördags mådde illa av bara tanken. Jag var sugen på prosecco eller champagne, så jag hittade en champagne cocktail (champagne, vodka och kokosnötjuice) som föll mig i smaken. Den smakade mest champagne, så den drinken kunde jag lätt sippa på hela kvällen.
Jag var också duktig och drack varannan vatten, men jag hade ändå rejält ont i huvudet igår. Dricker inte ofta och jag vill fortsätta på det spåret (helgen är för kort för att spendera hela söndagen halvsovandes i soffan med huvudvärk), men ibland måste man ju få “unna” sig och dricka några cocktails med sina vänner med 😉

Gillar

Kommentarer