Time to check in

Just nu är mina konton på Norwegian och Ryanair väldigt överbelastade. Jag har 7 flygbiljetter som är köpta men inte använda. Det är ganska mycket, nog rekord for mig. Men det gäller att vara duktig med planeringen och boka flygbiljetterna så tidigt som möjligt för bästa pris (med ett par undantag för Ryanair, men den hemligheten behåller jag för mig själv).

Det jag spenderar mest pengar på är verkligen flygbiljetter. En nödvändighet för mig, men samtidigt kanske inte det mest roliga köpet. Samtidigt är ju resor ett av väldigt få ting i livet som du faktiskt blir rikare av att spendera pengar på! Dock är 5 av dessa biljetter till och från Sverige, så det kanske inte räknas? Den mest spännande biljetten är väl till Mallorca i augusti, men visst kommer det pirra lite extra när jag stiger på planet för att flyga hem till Sverige för att gifta mig med…

Precis fått ett "time to check in" email av Ryanair, vilket betyder att det närmar sig avresa, tillbaka till min fina hemstad nä​sta vecka!

Jag älskar att resa mycket men jag spenderar samtidigt väldigt mycket pengar just nu. Hatar att se att sparkontot inte växt någonting på två månader. Inte ens 100 pund har jag kunnat föra över. Usch. Men det är ju samtidigt det här jag sparat till, så varför kan jag inte bara vara glad och unna mig ett riktigt bra år liksom? Det fanns en gång i tiden då jag var nöjd med endast 50 eller 100,000kr på sparkontot. Men då var jag 18. Ju äldre man blir desto högre buffert tror jag man vill ha för att känna sig säker. Allt kostar ju pengar nä​r man ä​r vuxen.

Gillar

Kommentarer