Tillbaka till Vardagen

Då var jag tillbaka i England igen. Sedan klockan 18:00 i söndags har dagarna verkligen smält samman, och det kändes bara som en timme sen som vi firade in det nya året. Allt har gått så fort. Champagne, fyrverkerier, resa till England, sova första natten i nya lägenheten… Kan tiden kanske ta att sakta ner lite nu? Resan igår gick väldigt snabbt och smärtfritt för att vara på självaste nyårsdagen. Planet var i tid, och jag sov på planet så resan gick superfort (bakfull…). När jag kommer ut från passkontrollen ser jag direkt min väska på bandet. Bussen till Waterloo åkte precis efter att vi stigit på den. Sedan tunnelbanan till mina svärföräldrar och bilen hem.

Däckade sedan i soffan med en kebab vi köpte på vägen hem, och Vänner på Netflix. Det blev alltså vår första måltid i nya lägenheten haha. Medan jag var i Sverige över jul städade nämligen min man och hans familj ur det sista ur vår gamla lägenhet, och flyttstädaren har varit dä​r med, så nu står den helt tom. Ska bli så konstigt att gå dit senare i veckan, säga hejdå och lämna ifrån oss nycklarna. Efter endast en kort kväll och typ en ännu kortare natt kan jag i alla fall säga att jag älskar vår nya lägenhet redan. Fastän allt är lite smått kaos, jag inte hittar i mitt egna kök osv…

I alla fall är det härligt med ett nytt år och nya möjligheter! Jag saknar Sverige, snön, MIN BROR haha och att vara uppe sent/gå upp sent på morgonen just nu, men ge mig ett par dagar och jag ska hitta tillbaka till rutinerna igen.

Gillar