Tillbaka i London

Nu är jag tillbaka i England efter några mysiga dagar i Sverige. Har varit skönt med en paus från allting, men nu är jag redo att ta i igen. I alla fall i fyra veckor till min nästa semester haha. Jag älskar sommaren; väljer alltid att ta ut det mesta av min semester då, och det här året är inget undantag. Jag har födelsedagsfirande, bröllop och utlandssemester att se fram emot innan sommaren är slut!

Har lite saker att skriva om från senaste Sverigeresan, men för det mesta använde jag bara mobilen inför och under möten. Att titta igenom facebook eller instagramflödet blir mindre och mindre intressant för varje dag tycker jag, och jag umgås hellre med personer face to face än att sitta och skicka en massa meddelanden. Därför blev det heller inte mycket bilder, och kanske inte lika mycket att skriva om.

Bilderna är tagna igår vid flygplatsen och under flygningen. Jag tycker det är riktigt härligt att flyga och bara sitta där och titta ut på molnen, land eller vatten ett tag. Något jag dock tycker är mindre härligt är Ryanair’s nya “policy”. I några månader har det stått i min app att man måste betala extra for att få sitta bredvid den man åker med. Jag har inte brytt mig om den noticen. Bokar man en resa för två personer på samma bokning, alltså samma referensnummer, får man ju naturligtvis sitta bredvid varandra ändå eftersom båda checkas in samtidigt. Men nu har de ändrat så att om du INTE köper till att ni vill sitta bredvid varandra, får ni inte det. Jag hamnade längst bak på planet hem och min fästman längst fram. Inga problem eftersom jag är van att flyga själv, men lite tråkigt när man väl har sällskap! Det var ganska många sura miner på planet kan jag säga. Alla sällskap blev ju splittrade.

Idag är en ganska hektiskt dag eftersom det är första dagen tillbaka på jobbet. Har bara varit ledig i tre jobbdagar, men mycket händer på tre dagar här! Så har en massa att ta igen, och ska ta hela dagen imorgon till att jobba i centrala London och ha möten med mina klienter. På måndag räknar jag med att vara ikapp igen. Gillar inte alls att behöva jobba reaktivt, och bara checka av en lång lista som någon annan gjort åt mig. Men det är så jag måste jobba idag och imorgon för att få tillbaka översikten och kontrollen av mina projekt. Nu på lunchen ska jag storhandla med min fästman eftersom vi inte har någon mat kvar hemma, och sedan måste jag hitta fem minuter då jag kan ringa min läkare för att få provresultaten från förra veckan. Jag tog ett blodprov för att testa mig mot bland annat infektioner, inflammationer, diabetes, dåliga njurvärden och levervärden. Lite nervöst, men distanserar man sig lite och ser på det som ännu ett jobb går allt bra.

Gillar

Kommentarer