Till Sverige!

Igår började jag dagen tidigt - klockan 03:30 rättare sagt. Jag tog en taxi tiill London's Heathrow Airport, och flög sedan till Sverige med det tidiga (och enda) morgonflyget!

Oj vad tidigt det var. Det var bara jag och mina väskor utanför grinden i väntan på taxin. Inte ens rävarna var vakna.

På flygplatsen åt jag frukost utanför Chanel. Om man hade alla pengar i världen, så skulle jag definitivt gå klädd i Chanel alla dar i veckan. De har alltid de finaste klänningarna, kavajerna och väskorna.

Blev sedan förvånad när jag klev på planet som visade sig vara en Boeing 787 Dreamliner. Ett stort plan som normalt sett används vid long haul flights. Vi fick filtar, kuddar, tv-skärmar och jag satt längst bak i planet och hade hela mittenraden för mig själv. Lyx!

Väl framme på Arlanda tog jag bussen till Västerås där min bror väntade på mig. Vi åkte hem till hans lägenhet och beställde Max.

Åh, så gott det var. Åh, så länge sedan sist. Det blev både en kycklingburgare och nuggets med smält cheddardipp och green n garlic dipp.

En trött men glad Linda. Det härliga med ett tidigt morgonflyg är ju att det är fullt acceptabelt att resa utan smink och i mjukiskläder.

På eftermiddagen/kvällen drack vi Baccardi Breezers, tittade på film och åt glass, innan jag somnade ganska tidigt i soffan. Så härligt att vakna upp i Sverige! Har ju inte varit här på 9 månader. Just nu är det så ovant att prata svenska, och framför allt att alla runt omkring också pratar svenska, men jag brukar vänja mig efter ett par dagar. Jag tror det är bra för hjärnan att få byta språk ett tag.

Gillar

Kommentarer