Tiara

Ska man ha någonting på huvudet när man gifter sig? En tiara eller ett diadem? Jag ska ju som sagt ha håret utsläppt, med mycket volym och lockar. Är det då fint och passande med en håraccessoar eller är det finare utan. Jag har tittat runt lite, och hittat det har diadement nedan som jag tycker är riktigt fint. Är dock osäker på om den passar på en blondin, eller om den bara kommer försvinna in i håret. Det måste ju finnas en anledning till varför alla modeller på bilderna är brunetter; för att diadement syns mycket bättre på mörkt hår.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra än. Har därför bestämt mig för att vänta till provmakeupen och provfrisyren ska göras. Då kan jag liksom riktigt se framför mig hur jag kommer se ut i håret, och först då kan jag bestämma om jag ska ha någon håraccessoar eller inte. Vill inte köpa någonting nu som inte alls kommer passa. Jag är alldeles för ekonomisk för det. Men visst kan det vara riktigt fint med håraccessoarer, bara man hittar rätt.

Ett annat alternativ är mormors diadem som hon hade på sig när hon gifte sig. Jag provade det faktiskt hemma hos henne i februari. Så roligt att hon sparat både sin brudklänning och accessoarer, men lite sorligt såklart också. Troligtvis kommer jag inte ha någonting på huvudet. Det känns mest "jag." Men som sagt, vi får se vad framtiden utvisar. Det finns egentligen alldeles för mycket små​ val och alternativ när det kommer till ett bröllop. Om saker som egentligen inte betyder så​mycket. Tur att jag oftast är ganska snabb med att ta beslut, och inte ältar alla beslut i evighter, annars hade det blivit ännu jobbigare.

Gillar

Kommentarer