These boots were made for walking

Ingen jul utan en julklapp till sig själv, från sig själv!

Jag har spanat in dessa ankle boots från Michael Kors en längre tid, och varit nara att köpa dem vid ett flertal tillfällen. Mitt smarta jag sa dock att det var läge att vänta lite tills det var dags för Black Friday-rean. Det visade sig vara en väldigt bra idé, eftersom Michael Kors hade 20% rabatt under den helgen, och jag lyckades få dessa för £140 istället för £175.

De här är de dyraste skorna jag någonsin ägt, och om man köper designerskor, betyder det att man är en sko-tjej nu??! Den frågan ställde jag min vän. Vi har i flera år pratat om att vi är väsk-tjejer som gärna slänger ut tusenlappar på väskor, men att skor inte alls är lika intressanta. Att vi inte kan förstå hur till exempel dessa fula Balenciaga-sneakers som kostar 6000kr är så populära. Jag kan fortfarande inte förstå det, och nej, jag är ingen sko-tjej – bara en Michael Kors-tjej.

Dessa boots är väldigt lika de jag bär till jobbet varje dag. Jag vet att det här är en modell jag absolut älskar och kommer använda konstant, och därfor kunde jag inte motstå dem. När man jobbat hårt, och årsbonusen + en löneförhöjning bara är ett par veckor bort (jag har äntligen fått veta min bonus + min nya lön!) får man skämma bort sig själv lite med en fin och användbar julklapp 😀

Gillar

Kommentarer