The world is yours

Jag och min bror fortsätter att inspirera varandra när det kommer till inredning. Så roligt att vi flyttade nästan samtidigt, så vi kunnat hjälpa och ta del av varandras smak och erfarenheter så pass mycket som vi har. Jag letade efter en hatthylla i evigheter, innan min bror visade mig vad han hade hittat och jag bestämde mig för att införskaffa mig en likadan. Han letade efter nattuksbord och hallspegel och kopierade mina. Nu vill jag kopiera honom gällande canvastavlor.

Han har nämligen köpt snyggaste canvastavlan till vardagsrummet med motivet av en världskarta. Tycker den verkligen är så häftig och riktigt lyser upp vardagsrummet med det gula och orangea. Annars gillar min bror den minimalistiska stilen med mycket vitt och svart. Lite för mycket vitt för min smak, så jag har sagt i flera veckor nu att han behöver lite mer färgklickar, speciellt på väggarna. Roligt att han tog mitt råd.

Jag älskar dessa canvastavlor som består av flera mindre tavlor, men som tillsammans utgör en enda stor tavla. Vi behöver något liknande i vår hall ovanför trappen. Har väldigt många ideer på motiv just nu, men det får bli i ett separat inlägg.

I alla fall tycker jag det är så roligt att se hur min bror jobbar med sin lägenhet, och hur han väljer att styla den. Mysigare lägenhet får man leta efter – jag älskar verkligen att vara hos min bror, och ser redan fram emot nästa gång jag får “bo” där. Det är konstigt att han inte bor hos vara föräldrar längre, och att hans gamla rum nu har blivit gästrummet där jag sover (seriöst, jag har nu sovit i alla rum som går att sova i hos mamma och pappa, med undantag för bastun). Men samtidigt är det roligt att se sin lillebror växa upp såklart och besanna sina drömmar.

Gillar