The Woodman

Min familj var här och hälsade på i fredags till tisdags. Det var så underbart att ha dem här, och vi alla tyckte nog det var en perfekt vistelse tidsmässigt. Vi hann med mycket, men kände oss samtidigt inte alltför stressade. Fotboll, pubar, minigolf, Nandos, Epsom Downs, grillning med min mans familj och marsvinsmys i lägenheten. Det var perfekt.

Sista kvällen med gänget begav vi oss till en pub här i närheten som fick konkurrera om att bli min nya favoritpub. Den hette The Woodman. Området vi bor i här i södra London har en befolking på “endast” 45000 människor, och kan titulera sig en by, men vi har nog pubar så det räcker och blir över för hela södra London. Jag tror vi har lyckats besökt lite mer än hälften av dem nu, och i måndags var det alltså The Woodmans tur.

Kommer ihåg att jag snabbt gick in där en gång, men att det var alldeles for mycket folk, så gick ut igen och gick verkligen miste om något bra. Eftersom det är en vinbar fanns det så mycket gott vin att välja bland (annars brukar vin på pubar smaka ganska tråkigt), och inredningen var dessutom on point.

Vi stannade på The Woodman hela kvällen och tittade på fotbollsmatchen på tv. Det var inte alls mycket folk där eftersom det var en måndagskväll. Min bror bjöd mig bland annat på Prosecco och vi hade det väldigt trevligt. Behöver fler såna här dagar/kvällar min familj.

För att summera dessa dagar med familjen har de alltså varit så härliga. Familjen gillade och trivdes bra i vår lägenhet, och vi hittade på en massa roligt tillsammans hela tiden. Det var verkligen kvalitetstid på hög nivå. Flygningen gick dessutom superbra för mamma, så jag ser fram emot fler besök i framtiden. Mamma vill faktiskt åka hit igen till våren. Yay!

Gillar