The Pump House

När vi skulle äta lunch i Brighton stod valet mellan italienskt eller klassisk engelsk pubmat. Jag ville ha italienskt och min fästman fish and chips haha. Men lik som jag lät honom bestämma att vi skulle ta en road trip till Brighton (jag ville till Guildford), så lät jag honom också bestämma mat. Jag är väldigt bestämd av mig, och det kan inte vara lätt att leva med mig ibland, så jag försöker se till att jag inte får min vilja igenom hela tiden haha. Därför blev det en pub lunch på ett ställe i The Lanes som heter The Pump House.

Det bästa med allt var nog att jag beställde ett glas viiiiiin. Jag har inte druckit alkohol på 3 veckor eftersom jag inte mått så bra, men när vi gick in på puben och jag såg en gammal dam i 80-årsåldern med en Gin & Tonic, och en äldre herre som knappt kunde gå som drack Whiskey tänkte jag allvarligt fuck it. Kan dom dricka alkohol kan väl jag också det!

Till lunch beställde jag in deras Hunter's chicken som bestod av en kycklingfilé inlindad i bacon och bbqsås, med typiskt tjocka engelska strips till. Fick också en sallad till. Jag gillar verkligen inte att äta löv och hatar tomater, men jag var faktiskt duktig och åt upp allt på tallriken. The Pump House hade bra och prisvärd mat tycker jag, samt ett gott italienskt chardonnay med smak av äpple och päron. Jag tror aldrig ett glas vin har smakat så gott, men det har nog mycket att göra med att jag inte druckit vin på så länge.

Min fästman beställde in deras fish & chips, vilket jag också smakade av, och den var supergod. Egentligen måste man ju äta fish & chips när man är i Brighton, men eftersom jag gjorde det så många gånger när jag var 14 tyckte jag inte jag behövde det just den här gången. Men det är väldigt trevligt att sitta där på stranden på sommaren och äta fish & chips på ett mysigt café! Rekommenderas verkligen!

Gillar