The people vs OJ Simpson

Jag kan tipsa om en riktigt bra mini-serie på Netflix som jag och min fästman tittat på de närmsta veckorna: American Crime Story: The People vs OJ Simpson. Vi såg klart sista avsnittet igår (serien är bara 10 avsnitt). I den fick vi reda på många detaljer om utredningen som jag inte visste tidigare, men det kanske inte är så konstigt eftersom jag inte ens var 3 år när det hela hände. I alla fall har jag alltid trott att OJ var skyldig (och det tror jag även efter att sett serien), men att hela fallet var så rubbat från början till slut... Det visste jag inte.

Det som gjorde serien så bra, förutom att hela handlingen är sann då, är att alla skådespelare verkligen reflekterade karaktärena. David Schwimmer spelade till exempel Robert Kardashian jättebra och gjorde det hela verklighetstroget. Tycker han är en sådan bra skådespelare.

Den här serien var verkligen intressant och gripande, samtidigt som den var underhållande. Perfekt serie att titta på när man vill slappa framför soffan en kväll. Måste ta reda på om det finns fler American Crime Story’s på Netflix. Jag vill se mer.

Gillar

Kommentarer