The Park Hotel

Lite över 4h tog det att bila ner till Devon, och Barnstaple, där vårt hotell låg. Min man hade bokat ett hotell som heter The Park Hotel, och allt var en överraskning till mig, så jag hade inga förväntningar på hur hotellet skulle vara innan. Hade knappt sett några bilder heller.

Vi parkerade i alla fall på hotellet och gick sedan runt i Barnstaple ett tag och åt lunch, innan vi kunde checka in. Vårt rum var inte riktigt färdigt, så det gav oss te och kaffe i hotellbaren medan vi väntade.

Det var så fint! Rymligt, rent och modernt. Så här i efterhand (vi har varit här i fyra dagar nu), så skulle jag säga att det är ett 4-stjärnigt hotell som verkligen förtjänar 5 stjärnor. Toppen service och som sagt så fint, modernt och rent.

Vårt rum är också stort och fint, med utsikt över parken, och en king-sized, bekväm säng. Här har jag sovit bra.

Vi har även två handfat i badrummet. Min DRÖM!

Min man gjorde verkligen ett bra val som bokade just det här hotellet. Vi har inte checkat ut än (har ett par dagar kvar här), men jag kommer redan jättegärna tillbaka. Sån här lyx vill jag ha varje gång jag reser och sover på hotell.

Självklart hade vi även te, kaffe och varm choklad på rummet. Även en kyl med vatten - både bubbel och vanligt. Jag skriver hade, eftersom jag nu druckit upp allt 😄

Jag gick igenom alla deras tesorter under dessa dagar som vi varit här. Citronteet blev snabbt min favorit, men jag har även druckit en hel del decaf engelskt te och kaffe. Så gott ju.

Har fler bilder från hotellet, så det får bli en part 2 vid ett senare tillfälle. Just nu ska jag dricka upp min sista kopp av decaf te på rummet, innan vi tänkte bege oss ut på nästa utflykt.

Gillar

Kommentarer