The O.C

På kvällarna tycker jag och min man om att titta på The O.C på Amazon Prime. Det var min absoluta favoritserie när jag var liten, och jag kommer ihåg att jag på onsdagarna brukade räkna ner timmarna i skolan, tills klockan var 9 på kvällen och ett nytt avsnitt kom ut. Så här sjukt många år senare, när jag ser tv-serien för 78:e gången och fortfarande kommer ihåg line by lines, måste jag säga att det fortfarande är världens bästa serie. Så rolig och trivsam ju!

Vi är just nu inne på säsong 2. Troligtvis min favoritsäsong. Och ju mer jag tittar, desto mer inser jag hur mitt liv influerats av deras liv i serien. När jag var yngre ville jag ju hitta en Seth Cohen, och min man liknade faktiskt honom på flera sätt och vis när jag först träffade honom. Nu har jag insett att jag blivit Kirsten, med liknande politiska åsikter, och så jobbar jag ju också inom byggnadsbranschen. Och hemma har jag min Sandy Cohen - min fantastiska man som jobbar så hårt, och som jag är så stolt över varje dag. Vi är väldigt olika på många sätt och vis, men den kombinationen i ett förhållande fungerar också så bra.

Min man undrade varför jag alltid sa att jag "schmeer" the bread. Nu vet han varför. Varför jag tycker The Killers är det bästa bandet någonsin. Ja, det OC har många förklaringar till varför jag är som jag är.

Det var tråkigt att vi aldrig fick åka till Kalifornien i april. Det hade typ varit det sista steget på min OC-resa i livet. Att faktiskt få besöka Newport Beach och känna sig fulländad. Så mycket som jag drömde om när jag var liten och tittade på The OC, har nu har blivit sant. Jag har har hittat mannen i mitt liv, jag har råd med designerskor och väskor. Jag har rest till både Frankrike och Italien. Bott precis vid havet. Alltså, listan kan göras lång och ännu längre ska den bli.

Gillar

Kommentarer