The Movie Night Bag

Min mans Alla Hjärtans Dagspresent kom en dag försent, men vad gjorde det. Han älskade det! Jag köpte nämligen ett movie snacks kit åt honom – en väska fullproppad med popcorn, chips, choklad, plockgodis, nötter etc.

Vi har fortfarande såå mycket snacks över sedan julen, men vet hur mycket han älskar att äta något gott på kvällen till en bra film/serie. Visste därför att han skulle uppskatta den här presenten väldigt mycket, och jag hade rätt.Jag valde just den här väskan eftersom den var full med snacks som inte går att hitta i den “vanliga” mataffären, tex gourmet popcorn och chilli crackers.

Nu kommer vi ha en mysig fredagskväll ikväll! Ser verkligen fram emot helgen. Visst var jag i Sverige förra helgen, men då jag åkte direkt från jobbet och sedan åkte direkt till jobbet efter jag landade, känns det inte som om jag haft någon helg överhuvudtaget just nu. Bara 8 dagar jobb på raken. Längtar därför efter att få vakna upp till solljuset hemma i lägenheten, utvilad, och bara njuta av en mysig morgon.

Gillar

Kommentarer