The memory box

Min man var i behov av bra förvaring, så förra året när vi firade läderbröllop, köpte jag några fina lådor till honom med läderhandtag. Väldigt passande. Han valde att göra den minsta lådan till en så kallad "memory box" där vi kan samla lite minnen tillsammans. Vem har liksom inte biljetter, kort och små prylar som tar plats, som man inte riktigt vet vart man ska göra av, men som man samtidigt inte kan slänga pga alla minnen och det sentimentala värdet liksom.

Något jag är glad över, är att jag har sparat alla födelsedagskort, julkort, Alla Hjärtans Dags-kort och annat jag fått av min man under åren. Det är så roligt att titta tillbaka på födelsedagskort som det står "my girlfriend" på, eller "my fiancee". Det känns som en evighet sen. Efter snart 4 år som gifta, så är det det mest naturliga någonsin och jag kommer knappt ihåg att det fanns en tid innan.

Vi har sparat mycket från vår resa till New York. Bland annat biljetten till Empire State Building. Vilken otroligt varm dag det var när vi besökte Empire State Building. 35 grader varmt i ett gassande NYC. Jag lever på minnena från den resan, och den dagen fortfarande.

I lådan finns också ett boarding card från vår resa till Sardinien. Min svärfar hade bokat flygbiljetter, han hade bokat mig i fel namn och allt var kaos. Fick lov att spara biljetten i alla fall - min sista resa som Johansson.

Kommer ihåg hur trött jag var efter alla bröllop sommaren 2019, och jag önskade att folk kunde sluta gifta sig på ett tag, så jag fick mina helger tillbaka och kunde göra upp andra planer. Jag fick väl typ som jag ville hehe, men jag sparade den här nyckeln från ett jättetrevligt bröllop vi var på i Wiltshire.

Något annat som man kan finna i vår memory box, är biljetter från konserter och fotbollsmatcher. Vi har några biobiljetter där med. En speciell konsert för oss var verkligen Coldplay på Wembley 2016. Sjuuuuukt bra, och då var jag inte ens ett stort fan av Coldplay heller.

Jag gillar att ta fram vår lilla låda ibland, och gå igenom lite minnen. Jag och min man har som sagt varit tillsammans i 9 år nu och det är ett tag. Nästan en tredjedel av mitt liv. Vi har några fina år bakom oss, med många minnen, men jag hoppas samtidigt vi har otroligt många fler framför oss.

Ser fram emot att fira den TIOENDE födelsedagen tillsammans med honom ikväll. ❤

Gillar

Kommentarer