The Huntsman

När vi kände oss klara med Lymington, körde vi tillbaka upp genom New Forest och stannade på en pub som hette The Huntsman. Nästan mitt i skogen. Min man fick välja vart han ville äta, googlade sig fram till The Huntsman, och det var ett bra val. God mat, fin inredning, bra service och fräscht.

Vi båda var sugna på hamburgare. Min man beställde in deras traditional beef burger, medan jag blev intresserad av deras vegetariska alternativ - en blomkålsburgare med chutneysås, strips och en majonnäs som smakade mer som bearnaise. Alltså tyckte jag den var grymt god! Älskar att bara sitta och dropp strips i en god dipp i all evighet. Kan ha något att göra med att mamma och pappa alltid gav mig ett par strips när jag var riktigt liten, och de åt på McDonald's. Jag var alltid helt betagen av stripsen, och satt där lugnt, tyst och snällt medan de fick äta i lugn och ro. Min kärlek till strips går alltså way back.

Det var inte bara stripsen som var goda och helt i min smak, utan jag gillade även blomkålsburgaren jättemycket. Den var friterad, och som sagt "glazed" i en lite sötare chutneysås. Det visade sig vara en perfekt kombination. Vegetarisk mat ska inte vara tråkig. Man ska inte känna att det är något som saknas på tallriken, och det gjorde man verkligen inte med den här burgaren! Jag tycker många restauranger blivit riktigt bra på att laga intressanta vegetariska rätter på sistone. Det är ofta jag beställer vegetarisk mat ute, och har inte blivit besviken på någonting på bra länge. Hemma äter jag vegetariskt ca 3-4 dagar i veckan.

I alla fall, vi gillade The Huntsman och åker gärna tillbaka dit. Maten, inredningen och pubkänslan får alla 5 av 5!

Gillar