The Harvester

På onsdag fyller min svärmor år, men eftersom vi är i Belgien i helgen, så firade vi henne den här helgen som var istället. Hon ville äta middag på The Harvester, så vi träffades där vid halv 8.

The Harvester är en "pubrestaurang" som jag gillade mycket förut. Har varit där många gånger med min man, vänner, svärfamiljen, pappa, och till och med resten av familjen var med hit i december. Dock är det ett sådant ställe som jag tyckte var bättre förr. Det fanns mer att välja på menyn för 4-5 år sedan, och servicen var mycket bättre. I lördags frågade tex servitrisen min svärfar om han kunde öppna vinflaskan själv... Som det var skruvkork på... Är det normalt att gå runt med en korkskruvsöppnare i fickan eller?! Haha

Det bästa med The Harvester är deras salladsbar. Det spelar ingen roll vad du väljer att äta, utan så fort du beställt din mat får du gå och ta din egna salladsbuffé. Här finns allt möjligt, och det är alltid riktigt fräscht och gott. Jag brukar ta potatissallad, vanlig sallad, gurka, oliver, morötter, coleslaw, ibland kall pasta, ananas, russin, rostad lök och det bästa av allt; deras goda salladsåser! Favoriterna är blåmögelostsåsen och honungssåsen. Mmm. Man kan verkligen kombinera sin sallad på hundra olika vis, och det är faktiskt värt att endast gå till The Harvester för salladsbaren.

När de sedan kommer till varmrätter specialiserar de sig på köttbitar, revbensspjäll och kyckling. Min man beställer alltid deras sjukt stora revbensspjäll (bilden ovan), och jag brukar oftast beställa en stek, men den här gången valde jag karibisk kyckling med ris, bönor och mangosås. Kände för att vara lite nyttigare än vanligt och inte gå därifrån så fruktansvärt mätt. Det var gott, men som sagt så är salladsbuffén det allra godaste där inne nu för tiden.

Menyn har verkligen ändrats mycket på senaste tiden, och jag har ändrat mig också när det kommer till vad jag föredrar att äta, både hemma och ute på restaurang. Så jag gillar inte Harvester lika mycket som förut, men det var samtidigt en trevlig kväll. Efter middagen åkte vi hem till mina svärföräldrar för att äta tårta som jag och min man hade köpt, jag gosade med vovven och sedan var vi hemma någon gång innan 12.

Gillar

Kommentarer