The Goose

I lördags var pappa här i London, och vi åkte till Fulham för att möta upp honom och ett par av hans vänner.

Outfiten var on point, men kameran var inte det. ALLA säger verkligen att jag måste köpa en ny mobiltelefon nu, men finns det något tråkigare än att spendera pengar på en ny telefon?! Nej, precis. Jag väntar ett tag till. Jag gillar ju min S6:a…

I Fulham gick vi till puben The Goose, där jag och Uncle T delade på ett par flaskor Prosecco i en plastkaraff. Det smakade lika gott i värmen, men det var ju inte det finaste upplägget (inga pubar får servera drinkar ur glas på matchdagar).

När vi skålade fick vi lägga till våra egna ljudeffekter (“klirr, klirr!”).

Jag fick äntligen ge pappa hans födelsedagspresent (han fyllde år för två veckor sedan), vilket var den nya Chelsea-matchtröjan. Jag beställde den redan i juli faktiskt, men den hann inte komma innan jag åkte till Sverige. Så det blev en lite försenad present istället.

Jag fick också lite presenter, som vanligt när pappa hälsar på. Chips, ostbågar, jordnötsringar, den supersalta gott och blandat-påsen som jag älskar, samt choklad!

Vi satt på The Goose i flera timmar faktiskt, och hade det riktigt trevligt. Sedan var det dags för match, jag och min man sa hejdå till pappa och hans vänner, och gick in på McDonald’s på Fulham Broadway. Det var sååå gott med en QP Cheese efter en flaska Prosecco haha.

Gillar

Kommentarer