The Gherkin

Idag jobbade jag halva dagen på kontoret för att sedan ta mig upp till centrala London för ett sista-minuten möte med några klienter. Och det var inte på vilket ställe som helst, utan 30 St Mary Axe, eller The Gherkin som de flesta känner igen den som. Det kan inte bli mycket mer London än så!

Jag var ganska opepp på möte imorse, men när jag fick reda på vart det skulle hållas, ändrade jag inställning totalt. Hur många får chansen att jobba i The Gherkin liksom?! Därför hakade jag glatt på min kollega som ansvarar för projektet, och vi åt en snabb lunch på Starbucks (varma ost- och skinkmackor) innan vi gick in för mötet.

Jag jobbade lite med 30 St Mary Axe för ca 2 år sen, men jag fick aldrig chansen att besöka byggnaden. Men nu har jag varit där, och det var minst lika häftigt som jag hade förväntat mig! Vad sägs om en 75 tums TV i mötesrummet som datorskärm, och ett privat café på varje våning? Lite annat än fikarummet på vårt kontor som inte ens existerar haha. Jag hade inte forväntat mig någon utsikt dock, eftersom vi bara var pa den 6:e våningen, och jag hade rätt. Vi såg endast byggnaden bredvid, men bara känslan av att vara i The Gherkin... Hur coolt är det inte att kunna säga att jag har jobbat där? Definitivt coolaste byggnaden jag jobbat med. Ja, den slår Canary Wharf faktiskt.

Gillar