THE ENGLISH TEA SHOP – ADVENTSKALENDER – LUCKA 17 TILL 25

Lucka 17 - Organic Lemongrass Herbal Tea with Ginger, Garcinia, Hibiscus & Lemon

Jag gillade blandningen av stark ingefära och syrlig citron förra gången. Dessutom doftar den ljuvligt. Omgång två tyckte jag dock att ingefäran tog över lite, och hade önskat ännu mer citronsmak. Fortfarande en riktigt god kopp, men en utav mina absoluta favoriter att dricka hemma är Twinings Green Tea with Lemon, och den här levde inte riktigt upp till samma standard.

Lucka 18 - Organic Green Tea with Cinnamon, Peppermint & Liquorice

Pepparmint, pepparmint.... Jag är inget större fan av det, men den här gången tyckte jag det mest smakade lakrits och kanel. Jag lät det inte brygga lite länge som förra gången, så pepparmintssmaken blev inte lika påtaglig.

Lucka 19 - Organic Herbal Tea with Cinnamon, Chicory, Liquorice, Peppermint, Ginger & Orange

Det här var inte mitt favoritte, men jag blev ändå besviken när påsen gick sönder och innehållet flöt ut i koppen... Det blev alltså ingen kopp nummer två av det här teet. Skyller på att jag försökte göra te samtidigt som marsvinen var ute och sprang i andra rummet, och min man sprang runt och gjorde sig i ordning för sin julfest. Allt var kaos och jag drag till i tepåsen lite för hårt...

Lucka 20 - Organic Oolong, Lemon, Raspberry & Calendula

Min uppfattning att det här teet inte smakade någonting, ändrades inte efter andra koppen. Min sammanfattning är att oolong bara smakar varmt vatten.

Lucka 21 - Organic Black Tea with Orange, Apple, Peach, Cinnamon, Ginger & Vanilla

Jag gillade den här tepåsen minst lika mycket som förra gången, om inte mer. Tyckte det smakade väldigt mycket kanel och persika, vilket är smaker som passar riktigt bra så här i juletider! En klar favorit.

Lucka 22 - Organic Black Tea with Ginger, Cinnamon, Cardamon, Nutmeg, Cloves & Coconut

Jag ändrar inte min åsikt att den här koppen smakade pepparkaka. En riktigt god blandning av ingefära och kardemumma. Jag skulle kunna dricka det igen.

Lucka 23 - Organic Black Tea with Licorice, Cinnamon & Cloves

Lite tråkigt att de raddat upp tre koppar svart te i rad, för den tredje dagen har jag tröttnat. Jag gillar samtidigt blandningen av lakrits och kanel i den här köppen.

Lucka 24 - Organic White Tea with Lemongrass, Cocoa, Ginger, Coconut & Passion fruit

Det här är verkligen som att dricka varm, flytande Solero-glass. Supergod. Och jag älskar att man verkligen känner alla smaker som den här påsen innehåller på samma gång. Jag känner smaken av citrongräset, kakaon, ingefäran, kokosnöten och passionsfrukten i varje klunk. Love it!

Lucka 25 - Organic Peppermint Herbal Tea and Green Tea with Orange, Cinnamon, Roasted Chicory & Vanilla

Nej, nej, nej, vems idé var det att lägga en kopp med pepparmintste i sista luckan?! Det här var alldeles för starkt för min smak, och ett lite tråkigt avslut på en annars riktigt rolig adventskalender. Kände tyvärr inga smaker förutom pepparminten.

Jag har utsett tre vinnare i denna adventskalender, och de är följande! :

Organic Rosehip Herbal Tea with Hibiscus, Apple, Liquorice, Cinnamon & Rose Petals

Organic Black Tea with Orange, Apple, Peach, Cinnamon, Ginger & Vanilla

Organic White Tea with Lemongrass, Cocoa, Ginger, Coconut & Passionfruit

God jul!!

Gillar

Kommentarer