The book of mormon

Igår firade jag och min fästman min födelsdag (lite sent) i centrala London. Vi hade planerat att gå runt i centrala London hela dagen, hänga i parker och bara mysa, men vi ändrade planerna lite när det ösregnade verkligen heeela dagen. Istället tog vi tåget in vid ca halv tre. 

Regnjackorna på, men vi var finklädda under. Vi tog oss in till Piccadilly Circus och gick runt där och Leicester Square ett tag, innan vi valde att kombinera en sen lunch med en tidig middag på en italiensk restaurang i närheten. Efter det sprang vi runt hörnet, i regnet, till en av mina favoritpubar i centrala London, nämligen Waxy O'connors och tog en drink där. En supermysig pub där de bland annat har ett stort träd inomhus. Jag är ofta där med min pappa.

Sedan var det dags för musikalen The Book of Mormon på teatern The Prince of Wales. Den ligger 50m från Waxy O'Connor's, så det var perfekt när det fortfarande regnade ute. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ha förhoppningar på föreställningen. Har inte varit på teater eller musikal sedan skoltiden, och då var jag inget fan. Men The Book of Mormon var verkligen superbra! Såå mycket humor, och min humor dessutom. Tänk er Family Guy humor, ganska grov. Jag gillade verkligen den här musikalen starkt, hela vägen från början till slut!

Det var riktigt mysigt med sen lunch/middag i Leicester Square och sedan en musikal som var så himla bra! Det känns som ett måste att gå på musikal i London, och nu har jag ÄNTLIGEN gjort det. Eftersom jag inte varit ett fan av teater eller musikaler sedan tidigare, har jag alltid varit lite skeptisk, men The Book of Mormon var verkligen en perfekt födelsedagspresent från min fästman. Han känner mig bättre än vad jag känner mig själv ibland. Han visste att jag skulle älska den, vilket jag också gjorde. Grym dag/kväll!

Gillar

Kommentarer