That funny wedding day

* Jag glömde örhängen, armband och ja, alla smycken jag skulle haft på mig. Jag använder ju aldrig smycken, så när det blev lite stressigt de sista minutrarna innan vi skulle gå ut till vigseln, hade jag noll tankar på accessoarer.

* Min mormor åt upp alla snittar under champagnetoasten. Jag har aldrig sett henne äta så mycket 😂

* Min mormor var också den som minglade mest. Det var så roligt att se. Hon tog verkligen för sig och vågade till och med prata engelska med min mans farmor.

* Min mans middagstal innehöll 72st toasts. Det var ett fint tal men det blev väldigt tröttsamt att lyfta glaset efter ett tag. Jag tror bilden ovan säger allt 😂

* Min mans best man hade skrivit en dikt till min man där han förklarade sin kärlek för honom... Det var nog det roligaste talet. Men det talet som berörde mig allra mest var min mammas.

* Flera gäster missade tåget till herrgården. Så i sista minut körde min bror fram och tillbaka till stationen för att hämta gäster, ganska stressad. Jag fick inte veta någonting om det här förrän flera timmar senare.

* Den franske kocken gjorde macarons till bröllopstårtan, som en fin överraskning till mig och min man. Det var dock ingenting jag fick smaka, för de försvann fortare än kvickt. Ingen tänkte på att spara en till bruden heller? Nej? 😂

* Min mans bror (svåger, har jag precis lärt mig att det heter), provade snus för första gången och låg och spydde i duschen halva natten.

* Efter vigselceremonin, hade vi arrangerat spel och lekar innan middagen. Jag gick en tipspromenad tillsammans med mina brudtärnor och min bror, som jag själv skapat, fick såklart alla rätt och blev genast diskvalificerad.

* Vi valde A Sky Full of Stars till vår första dans, och så här 4 år efteråt tänker jag bara "varför?" Jag lyssnade mycket på Avicii och min man på Coldplay, så vi tänkte att det här blir en bra blandning av oss. Men det är en låt som vi inte ens lyssnat på sedan bröllopet. Varken en favorit hos mig eller min man 😂

* Min faster och hennes man tog över dj-båset på kvällen och spelade heavy metal i en timme.

* På tal om vår dj; han satte på en spellista och gick sedan ut och rökte vid ett flertal tillfällen under kvällen. Det våra gäster kommer ihåg bäst från kvällen är hur musik alltid spelades men vår dj aldrig var där 😂

Gillar