Thaimat & Rödvin

Lite sent kanske, men fredagskvällen hemma var supermysig. Min man bestämde att det var dags för rödvin och thaimat för att fira att hans semester nästan var slut. Nja, alltså inte fira att han måste jobba igen, utan mer ta vara på de sista dagarna av hans semester. Jag protesterade inte. Jag var så himla trött att det enda jag ville göra var att äta god mat och sedan somna på soffan klockan 7 på kvällen. Den här veckan känns lite bättre. Självklart räknar jag ner dagarna till fredagen igen, men solen hjälper mig samtidigt att hålla igång.

Vi valde i alla fall att beställa thaimat från var lokala thairestaurang; The Siam Orchid.. Har ätit deras mat en gång förut, och det var verkligen supergott. Den här gången gjorde oss inte heller besvikna.

Det är så gott med nudlar, stekta grönsaker, thai-räkchips, och de underbara såserna allt tillagas i. Mmm. Tycker som sagt om att laga mat själv, men thai mat kan jag verkligen inte laga lika bra som The Siam Orchid kan. God mat = lycka, och seriöst allt man behöver när man känner sig trött en fredagskväll.

Gillar