Tetley Cold Infusions

Jag provade på något nytt häromdagen, som jag föll för direkt; nämligen Tetley Cold Infusions. Det kan liknas vid kallt te, eftersom det består av tepåsar med frukt som man lägger i kallt vatten. Till skillnad från vanligt te, så innehåller det inte något som helst koffein, och till skillnad från iste, så innehåller det inget socker.

Det smakar som smaksatt vatten - väldigt fräscht. Min favorit heter än så länge Raspberry & Cranberry. Men ett glas med Mint, Lemon & Cucumber är perfekt när man sitter ute i den varma solen. Alltså, det här kommer nog bli min favoritdryck i sommar. Jag är en sån som inte gillar att dricka varma drycker på sommaren, så det här kommer definitivt bli mitt substitut till grönt te under de kommande sommarmånaderna.

Jag försöker att dricka mycket vatten varje dag, för då mår min kropp bäst. Ibland blir det tråkigt att häva i sig sina 8 glas om dagen, och då är det perfekt med ett glas Tetley Cold Infusion. Det är ju fortfarande bara vatten utan några andra konstiga tillsatser, men samtidigt med en riktigt uppfriskande smak av frukt. Jag gillar sådana här nyheter!

Gillar