Terassen är redo för sommar

Vi har njutit av några dagar av ren sommarvärme, och det bästa av allt är att vi fortfarande har hela sommaren framför oss 😎🥂
Under påskhelgen har vi städat på terassen och tvättat av utemöblerna. Vi åkte även till ett mysigt garden centre där vi gick runt och valde ut blommor som skulle passa bra på vår terass. Jag kommer ihåg hur mormor och morfar alltid tog med mig och min bror till Åsby i Hallstahammar när vi var små. Hur vi brukade gå runt och titta på alla blommor, klappa djuren och fika. Det här garden centret påminner mig mycket om det stället.
Förra året köpte vi två stycken fuschias som sakta men säkert börjar blomma om i år igen. Jag valde därför att köra på det rosa spåret även i år i mina hängande krukor (älskar rosa!), men sedan köpte jag även den silvergröna växten med vita blommor på bilden ovan. Snyggt med rosa och vitt, och jag gillar de silvriga bladen.
Det är heeeelt underbart att ha en egen uteplats, som dessutom har morgonsol. Solen går bakom hörnet av huset ungefär vid 14:30, och jag tror både jag och blommorna tycker det passar bra med halvdagar av sol. Vill bara hanga här ute hela tiden nu.

Gillar

Kommentarer