Tennis en tidig morgon

Känslan när man vaknar en tidig morgon, pigg och utvilad, och känner sig mer än redo för ett tidigt tennispass.

Jag har aldrig varit en morgonmänniska, men jag försöker ändra på det. Jag VILL verkligen vara den som går upp relativt tidigt för att fånga dagen. På tennisplanen träffar man alltid på härliga, ambitiösa personer tidigt på morgonen. Och det är alldeles lugnt och stilla i parken, förutom alla ankor, och en och en annan välkladd person med en kaffe i handen.

Så jag tar verkligen vara på dagar som dessa, då jag vaknar upp utvilad, tidigt, och full av energi.

Imorse spelade vi tennis. Det var varmt, ljust och härligt. Jag använder alltid min favoritvattenflaska när vi spelar. Den är från Root 7, och håller kyla i 24h och värme i 12h. Så bra! Aldrig mer ljummet dricksvatten.

Det senaste året med lockdown och allt, har gjort mig morgonpigg. Efter att man tillbringat varenda vakna timme hemma, så lockade inte TVn och soffan på kvällen. Jag och min man började ta promenader på kvällarna istället, och gick sedan och lade oss tidigt. Vi kunde titta på något lättsamt i sängen, som typ Family Guy, men vi somnade sedan alltid runt 22:00. Då känner man sig ganska utvilad sen vid 07:00.

Jag har alltid trott att det inte spelar någon roll hur mycket sömn jag får - jag mår ändå inte bra när jag måste upp innan 07:00. Men jag tror det handlar mycket om när man går och lägger sig också. Jag gillar numera att krypa ner i sängen efter 21:00. Jag vet ändå inte vad man ska göra uppe efter den tiden? Ge mig 8-9h sömn istället och morgonen känns fantastisk. Jag har blivit den som vill ut och spela tennis, eller gå en morgonpromend i solen, eller sitta och bara äta en lååång frukost. Jag har blivit den jag vill vara.

Gillar