Tennis

Idag känner jag mig lite... Mör är rätta ordet. Igår spelade jag nämligen tennis med min tennis coach (min man), för första gången på alldeles för länge. Det var så skönt att komma ut på banan (tennisplanen) igen, och jag blir nästan arg på mig själv att jag låtit det gå en sådan lååång tid sedan senast.
Jag älskar tennis, och bollsporter överlag, men jag är också en lat människa som är duktig på att prioritera annat än just sport, träning och motion. Hur många gånger har jag liksom inte försökt blivit en "springare", men inte riktigt lyckats? Jag tycker oftast inte det är roligt att vara ute och jogga.
Jag tror starkt på att det gäller att hitta sin egna träningsform som man tycker är rolig, och löpning är inte min. Däremot är tennis min favoritsport, och något jag inte tycker är lika krävande, just eftersom det är så roligt.
Igår spelade vi inte tennis speciellt seriöst. Eftersom det var så längesedan jag spelade sist, övade vi servar, positioner osv. Riktigt roligt, och jag förbättrar mig snabbt. Ena målet är att spela dubbel med min mans bror och flickvän, och våra vänner en dag (och vinna dessa matcher såklart). Det andra målet är som sagt för mig att hitta en träningsform jag gillar, och vi funderar på att försöka spela tennis nästan varje vecka nu framöver. Både jag och min man tycker det är roligt att sporta tillsammans. Det är bara det där lilla faktumet att jag är bäst på att prioritera annat än att ta mig ut till tennisplanen. Jag vill helst att dessa dagar ska infalla på min "tvätta-håret-dag", och då behöver jag alltså två timmar efteråt att fixa håret, plus två timmar ute på tennisbanan... Ja, man ska hitta tiden helt enkelt 😉 Men jag lovar att vi ska fortsätta spela tennis nu framöver. Jag vill bli en duktig tennisspelare igen! 

Gillar

Kommentarer