Boutique-tapeter

Ett tapetmärke jag verkligen fallit för är det lite lyxigare märket Boutique. De tillverkar tapeter som nästan alla är helt i min stil och smak. De fokuserar nämligen på de mörkare gråa och bruna tonerna som jag älskar. Ja, mitt hem kanske kommer se mer ut som ett hotell eller ett mysigt café om man tänker på väggfärg och tapet, men det är precis den varma känslan jag är ute efter att uppnå. Jag vill inte ha vita väggar.
Den här guldiga tapeten ovan skulle passa riktigt bra som fondvägg i sovrummet, bakom sängen. Jag vill verkligen ha ett sovrum som går i brunt och svart och ser "lyxigt" ut men hemtrevligt på samma gång. Jag skulle kunna förverkliga det med den här tapeten, det är jag säker på.

En annan potentiell fondtapet i sovrummet vore den här, randiga tapeten. Jag måste seriöst vara Boutiques absoluta målgrupp när de till och med namnger sina tapeter Palma och Sorrento?! Jag blir ju inte precis mindre intresserad av deras utbud när de namngett tapeterna efter mysiga medelhavsstäder!

Till sist skulle jag kunna tänka mig denna mörkgråa tapet i hallen, där jag vill ha en sida av hallen i tapet och den andra målarfärg. Men hallen är nog det absolut sista som kommer fixas i nya lägenheten när det väl är dags. Det är också i hallen jag är mest öppen för förslag och kommer nog ändra mig till den dagen det väl är dags att inhandla en tapet. Men det är mysigt att gå runt och titta på tapeter. Älskar det!

Gillar