Tacokväll

Igår kväll bjöd vi över ett par vänner på tacokväll hos oss. Har sett fram emot den här stunden enda sedan vi flyttade; den stunden då vi skulle känna oss tillräckligt färdiga med hemmet för att kunna ha gäster över på middag. Härligt!
Det var meningen att tjejerna skulle laga maten, men killarna tog över köket medan vi drack prosecco och jämförde designerväskor på övervåningen haha. Så det var lyxigt att sedan bara sätta sig vid bordet och allt var klart! Jag är ju annars den som oftast lagar mat här hemma, men min man är samtidigt riktigt duktig på matlagning.
Det var såå gott med tacos efter en lång vecka, roligt med en catch up, och härligt att prata svenska ett tag med min svenska vän. Hennes pojkvän är snart en färdig läkare och vi alla väntar med spänning på vart i landet han kommer bli placerad. Vi alla hoppas med allt vi har att det blir London. Helst här i södra London, eftersom de ska flytta ihop till sommaren, och då flytta dit han kommer vara placerad. Jag vill inte att de ska lämna Wimbledon!!
Det var en trevlig kväll tills min man tog fram Minttun vi fick i bröllopspresent av min kusins finska pojkvän (den är stark som attan, hela 50%). När min man och min väns pojkvän började shotta tyckte vi att det var dags att runda av kvällen haha. Det var ett bra beslut. Nu ska vi trycka i oss tacos igen eftersom vi gjorde alldeles för mycket mat igår. Men kan man någonsin få för mycket av tacos? Nej, tror inte det.

Gillar